Abercrombie & Fitch

Abercrombie & Fitch

Parfumurile Abercrombie & Fitch sunt cunoscute pentru aromele lor puternice si senzuale, care au un impact puternic asupra celor din jur. Brandul a lansat primul sau parfum, Abercrombie & Fitch 8, in anul 2002 si de atunci a continuat sa lanseze noi esente care se adreseaza dorintelor si personalitatii diverselor segmente de piata.

Un element de diferentiere important pentru parfumurile Abercrombie & Fitch este ambalajul lor luxos si atent la detalii. Flacoanele sunt realizate din sticla de calitate superioara si au forme elegante care se potrivesc stilului sofisticat al brandului. In plus, parfumurile sunt ambalate intr-o cutie atractiva, care le face ideale pentru daruri.

Punctele forte ale parfumurilor Abercrombie & Fitch sunt reprezentate de aromele puternice si senzuale, ambalajul luxos si experienta de cumparare de lux. Brandul investeste semnificativ in experienta de cumparare, inclusiv in ambianta magazinelor sale si in personalul sau bine instruit, pentru a oferi clientilor o experienta de cumparare de lux.
Viziunea brandului Abercrombie & Fitch pentru parfumuri este de a oferi clientilor sai arome puternice si senzuale care sa le reflecte personalitatea si stilul, intr-un ambalaj luxos care sa le faca sa se simta speciali. Abercrombie & Fitch doreste sa fie un brand aspirational pentru toti cei care apreciaza calitatea, stilul si experienta de cumparare de lux. In plus, brandul isi doreste sa fie recunoscut pentru creatiile sale unice de parfumuri, care se adreseaza dorintelor si personalitatii diverselor segmente de piata. Abercrombie & Fitch colaboreaza cu parfumieri de top pentru a crea esente inovatoare si moderne care respecta tendintele actuale ale pietei.

Vezi mai multe produse
Acqua di Parma

Acqua di Parma

Acqua Di Parma este un brand italian cu o tradiție foarte veche, care datează din anul 1916. Parfumurile exclusive Acqua Di Parma evocă Italia și stilul său celebru. Printre cele mai populare produse ale acestui brand se numără Acqua di Parma Colonia, care, cu parfumul său ușor și proaspăt, a sedus câteva generații de clienți, inclusiv cele mai mari vedete de la Hollywood.

Astăzi, marca Acqua di Parma își menține know-how-ul cu colecții de lux și parfumuri atemporale care au toate atuurile pentru a deveni clasice. Parfumurile Acqua Di Parma oferă amestecuri singulare de esențe și parfumuri florale de prestigiu. Totul este îmbuteliat într-o sticlă de artă și stil deco atât sobru, cât și luxos.

Vezi mai multe produse
AJMAL

AJMAL

Ajmal este un brand de parfumuri si produse de ingrijire a pielii cu sediul in Emiratele Arabe Unite. Brandul a fost fondat in 1951 de catre Haji Ajmal Ali, un parfumier din India care a adus arta parfumurilor in Orientul Mijlociu. De-a lungul anilor, Ajmal a devenit cunoscut pentru parfumurile sale de lux, care se bazeaza pe ingrediente naturale si au fost create cu o atentie deosebita la detalii.

Unul dintre punctele forte ale brandului Ajmal este abordarea sa traditionala a artei parfumurilor, care se reflecta atat in procesul de creatie al parfumurilor, cat si in designul ambalajelor. Ajmal se diferentiaza de competitia sa prin utilizarea ingredientelor naturale de calitate superioara si prin metodele sale unice de extractie si procesare a acestora.

Viziunea brandului Ajmal este de a oferi clientilor sai produse de cea mai buna calitate, care sa le imbunatateasca viata prin intermediul senzatiilor unice pe care le ofera. Brandul aspira sa devina o destinatie de top pentru cei care apreciaza calitatea si autenticitatea, prin oferirea unor experiente senzoriale unice prin intermediul parfumurilor si produselor sale de ingrijire a pielii.

In concluzie, Ajmal este un brand aspirational care se diferentiaza prin abordarea sa traditionala a artei parfumurilor si prin utilizarea ingredientelor naturale de calitate superioara, oferind clientilor sai produse de cea mai buna calitate si experiente senzoriale unice.

Vezi mai multe produse
AL RAHEEB

AL RAHEEB

AL RAHEEB este un brand de parfumuri arabesti cu o istorie indelungata si o traditie puternica in arta parfumurilor. Fondat in Arabia Saudita in anii 1970, brandul a devenit rapid cunoscut pentru parfumurile sale unice, care se bazeaza pe ingrediente naturale si au fost create utilizand tehnici traditionale de fabricatie.

Viziunea brandului AL RAHEEB este de a oferi clientilor sai parfumuri de lux, care sa captureze esenta si rafinamentul Orientului Mijlociu. Brandul aspira sa devina o destinatie de top pentru cei care apreciaza autenticitatea si calitatea, prin oferirea unor experiente senzoriale unice prin intermediul parfumurilor sale.

Unul dintre punctele forte ale brandului AL RAHEEB este abordarea sa traditionala a artei parfumurilor, care se reflecta atat in procesul de creatie al parfumurilor, cat si in designul ambalajelor. De asemenea, AL RAHEEB se diferentiaza de competitia sa prin utilizarea ingredientelor naturale de calitate superioara si prin metodele sale unice de extractie si procesare a acestora.

In concluzie, AL RAHEEB este un brand aspirational care se diferentiaza prin abordarea sa traditionala a artei parfumurilor, prin utilizarea ingredientelor naturale de calitate superioara si prin oferirea unor experiente senzoriale unice prin intermediul parfumurilor sale.

Vezi mai multe produse
Antipodes

Antipodes

Antipodes® este o companie Scientific Green Beauty™ din Noua Zeelandă care folosește ingrediente native din Noua Zeelandă, fără poluare, bazate pe rezultate, în gama sa premiată de îngrijire a pielii premium alimentată de plante, vegan beauty™ și certificat organic.


Fondatorul și CEO Elizabeth Barbalich are o experiență în știință și inovare, așa că înțelege cum să reducă diferența dintre formulările naturale și cele de prestigiu, folosind numai acele produse realizate din ingrediente sănătoase sustenabile, cu proprietăți de îmbunătățire a pielii care trec teste științifice solide.

Vezi mai multe produse
Armaf

Armaf

Armaf este o companie de parfumuri de lux cu sediul în Dubai, Emirates Arabe Unite. Fondată în 2010, Armaf se concentrează pe crearea de parfumuri arabe luxoase și ambalaje premium. Compania și-a câștigat reputația prin parfumurile sale unice și sofisticate, care captează esența luxului și a misterului Orientului Mijlociu.

Armaf oferă o varietate de parfumuri pentru femei și bărbați, inclusiv opțiuni pentru toate ocaziile, de la parfumurile casual la cele de seară. Gamele lor de parfumuri au nume evocative, cum ar fi "Club de Nuit Intense" și "Tres Nuit" pentru bărbați și "Lady Million" și "Roxy Love" pentru femei.

Parfumurile Armaf sunt realizate cu ingrediente de calitate superioară, și este recunoscut de către experții din industrie pentru combinațiile unice de arome și intensitatea parfumurilor. Brandul este apreciat pentru lansarea unor note olfactive atractive, care sunt adesea descrise ca fiind puternice, senzuale și luxoase.

În plus față de parfumurile sale, Armaf este cunoscut pentru ambalajele sale luxoase, care accentuează imaginea de brand.Flacoanele sunt adesea decorate cu cristale și aur, care creează o atmosferă de opulență și rafinament.

În ansamblu, Armaf este un brand de parfumuri arabe luxoase, care oferă parfumuri unice și de înaltă calitate pentru cei care doresc să se simtă sofisticat și de lux.

Vezi mai multe produse

Lista marci

Lista marci

Suport clienti Raspundem de Luni pana Vineri 09:00 - 16:00

0759125303 contact@beautybee.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!