Exista soluții eficiente pentru prevenirea căderii părului și regenerarea acestuia?

Exista soluții eficiente pentru prevenirea căderii părului și regenerarea acestuia?

Suntem cu toții familiarizați cu problema căderii părului, care poate fi cauzată de o varietate de factori, cum ar fi nivelul ridicat de Dyhidrotestosterone (Alopecie), nutriția proastă, schimbările hormonale, anumite tratamente medicamentoase, sarcina, menopauza, factorii genetici, microcirculația slabă a sângelui, stresul, traumele, condițiile de mediu extreme, fumatul, tratamentele cosmetice agresive sau seboreea. Aceste cauze reduc perioada de creștere a părului și forțează căderea prematură a foliculilor.
 

Inainte de toate, să detaliem puțin ciclul de creștere al părului

Ciclul de creștere al părului este format din trei faze principale: Anagen, Catagen și Telogen.


 1. Faza Anagen: Aceasta este faza activă de creștere a părului, în care foliculul pilos produce un fir de păr în creștere. Durata acestei faze poate varia de la 2 la 7 ani, în funcție de locația părului pe corp și de genetica individuală. În această fază, celulele foliculului pilos se divid rapid, producând o mare cantitate de keratină și melanină, care formează firul de păr.

 2. Faza Catagen: Aceasta este o fază de tranziție, în care creșterea părului încetinește și foliculul începe să se contracte. Durata acestei faze este de câteva săptămâni.

 3. Faza Telogen: Aceasta este faza de repaus, în care foliculul pilos nu mai produce celule și firul de păr se desprinde ușor. În această fază, un procent mic din firele de păr de pe scalp cade în mod normal. Durata acestei faze poate varia de la câteva săptămâni la câteva luni.

 4. Reluarea Fazei Anagen: La sfârșitul fazei Telogen, foliculul pilos începe să producă din nou celule și procesul de creștere a părului începe din nou, marcând începutul fazei Anagen.


Acest ciclu de creștere a părului se repetă de-a lungul vieții și poate fi afectat de diferite factori, cum ar fi stresul, schimbările hormonale, dietă sau boli.
 

Așadar, în acest articol vom prezenta produsele pentru încetinirea căderii părului și regenerarea acestuia, care ne pot ajuta să ne menținem părul sănătos și puternic. Un astfel de produs este Nutrigrow, care combină 10 ingrediente active, de înaltă calitate, pentru a curăța părul în profunzime și în siguranță, hrănind atât firele de păr, cât și scalpul.
 

Ingredientele cheie ale Nutrigrow si modul in care acestea ajuta la încetinirea căderii părului și la regenerarea acestuia:

HEXAPEPTIDĂ-11: vizează îmbătrânirea la nivel celular pentru a asigura un păr mai sănătos, crescând nivelul de colagen și elastină a scalpului.

FERMENT DE CURU, MAGNEZIU, FIER ȘI ZINC: îmbunătățește sănătatea foliculului de păr, stimulează diferențierea celulelor, stimulează creșterea părului. Zincul este un efect antioxidant important necesar pentru vindecarea și dezvoltarea de noi celule. Cuprul este important în procesul de formare a cheratinei, promovând creșterea părului. Saccharomyces este un tip de ciupercă microscopică care se găsește în multe specii de drojdie.

BIOTINA: este o vitamină esențială care reglează formarea citokeratinelor tardive de diferențiere. Există diverse studii științifice care arată că deficitul de biotină dă naștere alopeciei.

TRIPEPTIDĂ DE BIOTINĂ: prezintă „activitate mitotică” împotriva căderii părului prin stimularea metabolismului celular. Activează numeroase gene implicate în mecanismul de reparare a țesuturilor.

NIACINAMIDĂ: componentă necesară pentru metabolismul celular. Participă la sinteza hormonilor și proteinelor. Stimulează circulația sângelui și activează transportul de oxigen către foliculi de păr.

CEAI VERDE  - proprietăți cicatrizante, purifiante și anti-îmbătrânire, ajută la recuperarea leziunilor țesuturilor.

EXTRACT DE TRESTIE DE ZAHĂR, LĂMÂIE şI MĂR (Pyrus Malus): Aceste ingrediente îmbunătățesc sănătatea foliculului de păr, elimină celulele moarte și susțin reînnoirea celulelor, având efecte antiinflamatoare și antioxidant.

DISETIONAT DE HEXAMIDINA: Acest ingredient are proprietăți antimatreată și antiinflamator.

PANTENOL SI BETAINA: Aceste ingrediente au rol calmant.

 

NUTRIGROW acționează simultan asupra celor trei factori pentru a stimula creșterea sănătoasă a părului. Iată cum:

 
 1. Grăbește acțiunea mitotică de divizare celulară

Nutrigrow crește producția de celule responsabile pentru producția de păr prin intermediul ingredientului activ, complexul de peptide Biotinyl-Tripeptide. La părul normal, activitatea celulară este foarte intensă, însă în cazul persoanelor care suferă de căderea părului, aceasta este insuficientă. Complexul Biotinyl-Tripeptide accelerează procesul natural de creștere a părului prin activarea a numeroase gene implicate în creșterea părului, precum Laminina 5, Colagenul IV, Citokeratinele 10 și Acetil CoA.

 1. Sprijină bună funcționare a sistemului vascular

Pentru a crește sănătos, părul are nevoie de o bună alimentare cu sânge a rădăcinii părului. Nutrigrow îmbunătățește microcirculația și crește densitatea vasculară prin intermediul ingredientelor active Apigenin, Ferment de Cupru, Fier și Magneziu.

 1. Echilibrează sistemul hormonal

DHT (DiHydro Testosteron) este o substanță produsă în mod natural în foliculii de păr și scalp, care poate scădea perioada fazei anagen și micsora foliculii de păr, ducând la căderea părului. Formula patentată a Nutrigrow, care include Acid Oleanolic, Hexapeptide-11 și Zinc, este un puternic inhibitor al enzimei 5-alfa reductază, scăzând concentrația de DHT în foliculul de păr și prevenind astfel căderea părului.
 

  

NUTRIGROW a fost testat clinic și dovedit a fi eficient în laboratoarele DERMSCAN. Rezultatele studiilor clinice de patru luni, controlate cu placebo, au arătat că complexul activ NUTRIGROW:

 • Previne căderea părului prin creșterea calității și a duratei fazei anagen (faza de creștere activă a părului).
 • Oferește o creștere cu 146% a numărului de molecule care previn căderea părului.
 • Stimulează înmulțirea celulară (efect mitotic unic) în bulbul de păr pentru a crește cantitatea de păr nou.
 • Stimulează creșterea părului nou, 67% dintre voluntari au observat regenerarea părului.
 • Mărește viteza de creștere a părului cu până la 121% și prelungește viața părului.
 • Îmbunătățește ancorarea părului pentru a preveni căderea părului.
 • Ofera un efect protector și reparator foliculilor de păr.


Rezultatele studiilor clinice ale serului NUTRIGROW arată capacitatea acestuia de a oferi soluții eficiente pentru problemele legate de păr, precum căderea părului și slăbirea acestuia.

Este important de menționat că serul NUTRIGROW a fost testat riguros pentru a asigura siguranța și eficacitatea acestuia. Studiile de siguranță au arătat că serul nu are efecte secundare negative și poate fi utilizat în siguranță de către majoritatea oamenilor.
 

În gama NUTRIGROW există 6 produse care pot ajuta la încetinirea căderii părului și la regenerarea acestuia


 
 1. Șampon Anticădere și Regenerare pentru Păr Uscat sau Normal, 300 ml

 2. Șampon Anticădere și Regenerare pentru Păr Gras, 300 ml

 3. Balsam Anticădere și Regenerare pentru Toate Tipurile de Păr cu Fitocheratină

 4. Set 3 Seruri Anticădere și Regenerare pentru Toate Tipurile de Păr, 180 ml

 5. Set Șampon & 3 Seruri Anticădere și Regenerare pentru Păr Gras, 480 ml

 6. Set Șampon & 3 Seruri Anticădere și Regenerare pentru Păr Uscat sau Normal, 480 ml


Șampoanele și balsamul NUTRIGROW se folosesc ca oricare alte șampoane si balsamuri, însă serurile merită o atenție specială.

Serurile Nutrigrow sunt produse cu acțiuni diferite care au ca scop îmbunătățirea creșterii părului. Fiecare ser conține ingrediente active special formulate care lucrează sinergic pentru a preveni căderea părului și pentru a ajuta la regenerarea și fortifierea firului de păr.  Fiecare spray conține o cantitate suficientă de ser pentru aplicarea timp de două săptămâni. Totuși, pentru părul lung, 1 ser ar putea ține până la 12 zile.

Serurile se folosesc în ordinea numerotată pe ambalaj, adică 1, 2, 3, până la terminare.

Serul numărul 1, Restorative Peptide Complex, are rolul de a preveni căderea părului, reducând activitatea 5a reductazei de tip 1 și 2 și îmbunătățind circulația sângelui.

Serul numărul 2, Vitamin Essential Complex, stimulează creșterea celulelor noi responsabile de regenerarea părului.

Serul numărul 3, Mineral Ferment Complex, accelerează cresterea parului cu 121% și îi prelungește viața prin stimularea producției de minerale necesare creșterii sănătoase a părului.
 

Tratamentul NUTRIGROW se împarte în trei faze: 

Faza 1: Tratament intensiv de 6 săptămâni Scopul acestei faze este de a preveni căderea părului. Aplică NUTRIGROW pe zona cu probleme și în jurul ei de 2 ori pe zi (dimineața și seara). Rezultatele vor începe să devină vizibile între 6 și 12 săptămâni de la prima utilizare.

Faza 2: Tratament intensiv de 12 săptămâni Scopul acestei faze este stimularea creșterii unor noi fire de păr, creșterea rapidă a acestora și îngroșarea părului fragil. Se recomandă aplicarea NUTRIGROW pe zona cu probleme de 2 ori pe zi (dimineața și seara) timp de 3 luni. Ca rezultat al creșterii unor noi fire de păr, părul tău va arăta mai voluminos.

Faza 3: Tratamentul regulat de protecție, scopul este de a menține și de a îmbunătăți rezultatele pozitive obținute după 4-5 luni de aplicare a serului NUTRIGROW. Este recomandat să continui să aplici serul, chiar și după terminarea tratamentului, de 2-3 ori pe săptămână, pentru a preveni căderea părului pe viitor, a proteja foliculii de păr și a hrani celulele.

Serurile pot fi aplicate atât pe păr umed, cât și pe păr uscat. Este important să aplici o cantitate suficientă de ser astfel încât să simți că zona cu probleme (linia frunții, tâmplele, vârful capului) a fost umezită. Masând delicat serul în piele cu vârful degetelor timp de 2-3 minute, vei ajuta scalpul să absoarbă eficient produsul. Nu este necesar să clătești părul după aplicare. Dacă este necesar să-ți speli părul, așteaptă cel puțin 6 ore după aplicare. Aplică serul de 1-2 ori pe zi (dimineața și seara) și acesta va fi rapid absorbit în piele, fără a lăsa părul uleios sau reziduuri.

 

Cum folosești serul în funcție de cauza căderii părului?

4-5 luni - căderea părului se datorează unor afectiuni temporare precum sarcina, dieta, stresul sau factorilor sezonieri, 1-2 ori pe zi

4-5 luni - căderea părului se datorează alopeciei androgenetice, folosește regulat de două ori pe zi timp de 4-5 luni. Este recomandat să se aplice în continuare Nutrigrow Serum de 3 ori pe săptămână după primele 4-5 luni de utilizare pentru a menține un echilibru perfect în ciclul de viață al părului.
 

Poti descoperi toate produsele NUTRIGROW aici.


Este important să continui să adopți un stil de viață sănătos, cu o dietă bogată în nutrienți și vitamine esențiale pentru sănătatea părului, precum și să eviți factorii care pot cauza căderea părului. În acest fel, poți fi sigur că rezultatele pozitive vor fi menținute pe termen lung.

Suport clienti Raspundem de Luni pana Vineri 09:00 - 16:00

0759125303 contact@beautybee.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!